Galeria Mioveni Maniaks – prezentă în deplasarea de la Târgoviște

 
Sursa: Digisport 1

Sursa: Digisport 1

CS Mioveni a deschis vineri, etapa a VI-a a Ligii a II-a cu meciul de pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. Deși gazdele erau favorite, galben-verzii au fost la înălțime și au învins scor 2 – 0, ambele goluri fiind marcate de Valentin Balint, de la 11 metri. Aceasta este și prima victorie în deplasare a băieților lui Iordan Eftimie, care acumulează 12 puncte în șase partide jucate.

La înălțime au fost și cei din Galeria Mioveni Maniaks, care au fost prezenți pe Stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște și au încurajat echipa cum nu se poate mai bine.

Prima partidă la care aceștia s-au regrupat a fost cea pe care CS Mioveni a disputat-o pe teren propriu, cu Metaloglobus București. Elevii lui Iordan Eftimie au învins atunci, cu un neverosimil 5 – 0.

Galeria Mioveni Maniaks anunță că va fi mereu alături de echipă și că îi așteaptă pe doritori să încurajeze echipa și acasă, și în deplasare.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor