CS Mioveni joacă sâmbătă, în deplasare la Chindia Târgovişte

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-4-09-2015 (12)CS Mioveni urmează să susţină sâmbătă, 21 noiembrie partida din deplasare, împotriva formaţiei Chindia Târgovişte, echipă ce se află la doar un punct distanţă în urma galben-verzilor. CS Mioveni ocupă poziţia a cincea, cu 24 de puncte, iar Chindia, poziţia a şasea, cu 23 de puncte.

Mioveniul urmăreşte să obţină cea de-a cincea victorie consecutivă, după ce Marius Stoica a preluat frâiele pe banca tehnică, asta după plecarea lui Claudiu Niculescu.

Cu Marius Stoica în funcţia de antrenor principal, CS Mioveni a disputat şase meciuri, obţinând un egal şi cinci victorii. De asemenea, galben-verzii au marcat 12 goluri şi nu au primit niciunul.

În partida din tur, Chindia Târgovişte a învins Mioveniul, scor 3 – 2.

În ultima partidă, Chindia a fost înfrântă, în deplasare de Universitatea Cluj, scor 2 – 1, în timp ce, CS Mioveni a câştigat pe teren propriu, scor 4 – 0, împotriva celor de la FC Bihor Oradea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor