CS Mioveni, eliminată din Cupa României de FC Botoșani

 

cs-mioveni-chindia-targoviste-4-09-2015 (9)CS Mioveni a disputat miercuri, 23 septembrie, meciul din șaisprezecimile Cupei României, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani. Galben-verzii au fost eliminați din competiția în care, anul trecut au făcut spectacol, fiind înfrânți de prima divizionară, FC Botoșani, cu scorul de 2 – 1.

CS Mioveni a jucat cu un dezavantaj, cauzat de lipsa fundașilor centrali, ceea ce a făcut să primească două goluri stupide, după cum consideră și tehnicianul galben-verzilor, Claudiu Niculescu.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 38, de Dan Roman dintr-o greșeală de defensivă a Mioveniului, botoșănenii intrând la pauză, la vestiare cu avantaj pe tabela de marcaj.

Galben-verzii au făcut un joc mai bun în cea de-a doua repriză, având mai multe ocazii de gol, iar în minutul 70, Alin Popa a reușit egalarea, printr-un șut senzațional de la 40 de metri. Din acest moment, jocul celor de la CS Mioveni a prins un ritm și mai bun.

Zece minute mai târziu, Cabrera a profitat de o altă greșeală de apărare și a marcat golul victoriei pentru FC Botoșani.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor