Marius Stoica, dat afară de la CS Mioveni, după ce a dus echipa pe loc direct promovabil

 

marius-stoica-cs-mioveni-5-martieConducerea de la CS Mioveni a luat decizia să îl demită pe Marius Stoica, din funcția de antrenor principal, acesta urmând a fi înlocuit de Claudiu Niculescu, fostul dinamovist nefiind străin de echipa galben-verde. Niculescu a antrenat pe CS Mioveni în perioada iulie 2014 – septembrie 2015, iar la plecarea sa, galben-verzii ocupau poziția 9 în clasament. Funcția lăsată liberă la acea dată, a fost preluată de Marius Stoica, cel care a reușit, până la finele sezonului să ducă echipa până pe locul 6.

Demiterea lui Marius Stoica vine pe fondul rezultatelor slabe din ultimele două partide, 0 – 2, pe teren propriu cu ACS Viiitorul Târgu Jiu și 1 – 1, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”, împotriva celor de la FC Argeș. Fără a lua, însă în calcul că, CS Mioveni se află acum pe locul 2, în Liga a II-a, loc direct promovabil în primul eșalon, conducerea a anunțat, printr-un comunicat de presă, că renunță la serviciile lui Marius Stoica, cel puțin până când echipa va cădea din nou, urmând ca, cel mai probabil, tot acesta să revină la formație.

Marius Stoica rămâne totuși, în corpul tehnic al antrenorilor de la CS Mioveni, cel mai probabil, acesta urmând să se ocupe de școala de juniori de la formație.

CS Mioveni în mandatul lui Marius Stoica: 14 etape de invincibilitate și cel mai bun parcurs în deplasări

În timpul mandatului din acest an al lui Marius Stoica, CS Mioveni a avut rezultate extraordinare. Au trebuit să treacă nu mai puțin de 14 etape, până când echipa să înregistreze prima înfrângere, un 2 – 0, pe terenul celor de la Farul Constanța. De asemenea, până la această dată, CS Mioveni este cea mai bună echipă, în funcție de jocurile din deplasare. Echipa nu a încasat decât 7 goluri în partidele de pe alt stadion.

La începutul sezonului 2019 – 2020, conducerea CS Mioveni anunța că obiectivul principal al lui Marius Stoica este să termine sezonul pe locurile 1 – 6, fără a se pune accent pe promovare, iar până în prezent, Stoica și-a respectat obiectivul.

CS Mioveni este acum pe locul 2, în ierarhia ligii secunde la fotbal, la 9 puncte de UTA Arad, ocupanta primului loc, și la doar un punct diferență de Rapid București, formație situată pe locul al treilea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor