Victorii în prima etapă, împotriva FC Argeș, pentru CS Mioveni U19 și U17

 
Arhivă

Arhivă

Pe data de 30 septembrie au început Campionatele Naționale U19 și U17, în prima etapă, clubul CS Mioveni jucând, pentru ambele categorii de vârstă cu FC Argeș. Galben-verzii au trecut cu ușurință de cealaltă formație argeșeană, cu 3 – 1 la U19 și 3 – 0 la U17.

Așadar, este un început cu dreptul pentru cele două formații ale CS Mioveni, care, anul trecut au terminat pe locurile fruntașe în clasament.

CS Mioveni U19 – FC Argeș U19 3 – 1

Formația antrenată de Marin Radu a trecut duminică, pe terenul sintetic de la Grupul Școlar „Construcții de Mașini” Mioveni, de FC Argeș cu scorul de 3 – 1, după reușitele lui Alin Călin (de două ori) și Andrei Iordache.

Marin Radu a aliniat următoarea formulă de joc:

Alexandru Șerban – Gabriel Popa, Alexandru Brânză, Andrei Bălan, Robert Duțan, Fabian Tică, Bogdan Zamfirescu, Sebastian Mirică, Mihai Paladi, Alin Călin, Adrian Năstase. Au mai jucat Ion Andrei, Andrei Iordache, Mihai Vasile și Ionuț Stan.

În sezonul precedent, CS Mioveni U19 s-a calificat în finala Turneului Zonal 2, după victoria cu 4 – 1, împotriva LPS Piatra Neamț. Apoi, galben-verzii au fost învinși, după un meci greu, cu 4 – 2 de CSU Craiova, formația care și-a adjudecat și titlul de campioană U19.

CS Mioveni U17 – FC Argeș U17 3 – 0

Și formația antrenată de Robert Enache a trecut cu ușurință de echipa din Trivale. CS Mioveni U17 a învins cu scorul de 3 – 0, după reușitele lui Alin Șerban, Mădălin Govlej și Marius Vâlcoci.

CS Mioveni U17 a terminat sezonul trecut, pe poziția secundă a clasamentului, la doar două victorii distanță de ocupanta primului loc, LPS Viitorul Pitești.

Robert Enache a aliniat la start următoarea formulă de joc:

Ionuț Panait – Florin Sanda, Mihai Sârbu, Andrei Niculescu, Robert Gheorghe – Marius Vâlcoci, Mădălin Govlej, Alin Șerban – Constantin Sebastian, Silviu Davidescu, Mircea Săpunăroaia. Au mai jucat: Robert Stanciu, Cosmin Oprea, Dragoș Tudor, Constantin Dănculoiu și Ionuț Popescu.

În etapa secundă, ambele formații vor întâlni, în deplasare, pe CS Gaz Metan Mediaș, partidele urmând a se disputa pe data de 6 octombrie, de la ora 12:00 pentru U19, respectiv 14:00 pentru U17.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor