CS Mioveni, ploaie de goluri în meciurile de Juniori Republicani A şi B

 

cs-mioveni-u19-lps-pitestiSecțiile de Juniori Republicani ale CS Mioveni fac scor după scor. Miercuri, 25 aprilie au fost programate cele două meciuri din etapa a XVI-a a Campionatului Național U19, respectiv U17, iar echipele conduse de Marin Radu și Robert Enache au câștigat la scoruri scoase parcă din partidele de hochei.

U19: FC Start Sport – CS Mioveni 1 – 8

La U19, CS Mioveni a jucat pe terenul celor de la FC Star Sport și au câștigat cu 8 – 1, după 2 – 0 la pauză. Mioveniul antrenat de Marin Radu venea după o victorie cu 11 – 2 în fața celor de la LPS Viitorul Pitești și rămâne pe primul loc, la distanță de ocupanta locului secund, AFC Chindia Târgoviște.

Marin Radu a folosit următoarea formulă de joc:

Călinoiu – Duțan, Bălan, Brânză, Tică, Pîrvu, Zamfirescu, Ungureanu, Mirică, Găeșteanu, Călin.

Au mai jucat, Ion Andrei, Istfan, Năstase, Onel.

Galben-verzii vor juca sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 12:00, pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, partida din etapa a XVII-a, în compania celor de la ACS Petrosport Ploiești, echipă ce ocupă locul al patrulea în clasament.

cs-mioveni-u17-lps-viitorul-pitesti-10-03-2018-3U17: ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică – CS Mioveni 0 – 6

De cealaltă parte, la U17, formația antrenată de Robert Enache s-a impus cu 6 – 0 (2 – 0 la pauză), în deplasarea de la ACS Viitorul Argeș Alexandru Duminică. În partida din anterioară, galben-verzii au câștigat în fața liderului, LPS Pitești, cu scorul de 4  – 1.

Robert Enache a folosit următoarea formulă de joc: Șerban – Nica, Sîrbu, Valentino Din, Robert Gheorghe, Gabriel Popa, Vîlcoci, Cicu, Muraru, Șerban, Stanciu Robert.

Au mai jucat: Mihai Popa Oprea, Avram Ștefan, Andrei Petre, Robert Laibăr.

CS Mioveni U17 va juca tot sâmbătă, 28 aprilie, începând cu ora 14:00, pe teren propriu, în compania celor de la CSS Târgoviște, ocupanta locului cinci, în clasamentul Campionatului Național U17.

Imagini de arhivă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor