CS Mioveni s-a impus în derby-ul județului! Herghelegiu a marcat de două ori pentru galben-verzi

 
Foto: Digisport 1

Foto și video: Digisport 1

CS Mioveni s-a impus marți seară, în derby-ul județului, în fața celor de la FC Argeș cu scorul de 2 – 0, ambele goluri fiind reușite de Andrei Herghelegiu. Dacă meciul a fost unul fără prea multe ocazii, în prima repriză, Andrei Herghelegiu a reușit să înscrie la ultima fază a primei părți, după ce a profitat de o eroare în defensiva celor de la FC Argeș.

În a doua repriză, oaspeții au încercat să pună presiune pe cei de la Mioveni, însă în minutul 59, Valentin Balint scapă singur cu portarul și este faultat în careu, iar centralul acordă lovitură de la 11 metri. Marcatorul primului gol, Andrei Herghelegiu transformă lovitura și marchează dubla care aduce Mioveniului victoria.

Până la finalul partidei, FC Argeș nu a avut nicio ocazie de a marca, astfel că, pleacă de la Mioveni fără gol marcat și fără niciun punct.

În urma acestei victorii, CS Mioveni urcă pe locul 3, cu 10 puncte și va avea meci extrem de greu, în deplasare la SCM Buzău, formație cu maxim de puncte în 4 meciuri.

Dubla lui Herghelegiu, din penalty, în minutul 59:

Reușita lui Herghelegiu, din minutul 45 + 1:

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor