Victorie la scor pentru CS Mioveni 2, în deplasare la Costești

 

acs-costesti-cs-mioveni-2 (4)Echipa satelit a clubului nostru a obținut sâmbătă prima victorie din acest sezon competițional al Ligii a IV-a. Galben-verzii au avut parte de o partidă în deplasare la ACS Costești, pe care i-au învins cu scorul de 8 – 3.

CS Mioveni a trecut repede în avantaj, în minutul 12, Ovidiu Comănescu marcând prima reușită a partidei, urmând ca la doar trei minute, în minutul 15, Arsenică să mărească avantajul la 2 – 0. În minutul 26, Ungureanu marchează pentru 3 – 0, iar Iulian Tărîță marchează și el în minutul 33, pentru 4 – 0. În minutul 39, gazdele marchează primul gol și stabilesc rezultatul pauzei la 4 – 1, în favoarea galben-verzilor.

După ieșirea de la vestiare, CS Mioveni s-a năpustit asupra adversarilor și a marcat de încă două ori, prin Comănescu, în minutul 55 și Drugă, în minutul 66, iar tabela arăta 6 – 1.

Gazdele au marcat din nou, în minutul 70, pentru 6 – 2, iar galben-verzii au înscris, de două ori, prin Arsenică, în minutul 78 și Stan, în minutul 81.

Ultimul gol al meciului a aparținut celor de la Costești, Ghițulescu marcând în minutul 83 și stabilind scorul final 8 – 3 pentru CS Mioveni.

Antrenorul Gică Tărîță a folosit pentru acest meci, următoarea formulă de joc:

Alexandru Șerban – Bogdan Arsenică, Iulian Tărîță, George Bărăscu, Ovidiu Comănescu, Alexandru Popa, Raul Drugă, Iulian Vladu, Florin Ungureanu, Marius Stanciu, Georgel Constantin

Rezerve: Florin Băcanu, Andrei Iordache, Alexandru Stan.

După patru etape scurse din acest campionat, CS Mioveni 2 acumulează doar trei puncte și rămâne la jumătatea clasamentului. Galben-verzii au pierdut cu CSC Suseni, scor 4 – 5, cu CS Sporting Pitești, scor 0 – 3 și cu AS Băiculești, scor 1 – 3.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor