CS Mioveni II, înfrântă de CSU Craiova II

 

stadion-cs-mioveni-acs-poli-timisoaraÎn meciul disputat vineri, 16 septembrie pe teren propriu, CS Mioveni II nu a reușit să se impună în fața echipei a doua a CSU Craiova, oaspeții adjudecându-și victoria cu 4 – 0, după ce la pauză au avut un avantaj de doar un gol.

Echipa a doua a Mioveniului nu a reușit să obțină decât un singur punct din 3 confruntări, după ce a făcut un rezultat de egalitate în prima etapă, 2 – 2 cu Voluntari II. În etapa precedentă, CS Mioveni II a pierdut, tot pe teren propriu, însă cu ACS Șirineasa, scorul la final fiind 2 -1.

Elevii lui Marius Stoica vor disputa următorul meci, sâmbătă, 24 septembrie, aproape de casă, mai precis la Bradu, acolo unde vor întâlni formația Atletic Bradu.

Marius Stoica, antrenorul CS Mioveni II a folosit următoarea formulă:

Sima – Deleanu, Popa, Trașcu, Ivan – Neacșu, Iamandi – Rareș Lazăr, Potlogeanu, Florin Lazăr – Turcin. Pe parcurs au mai intrat și Ivan, Fulga, Sorican și Cioc.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor