CS Mioveni învinge pe Energeticianul şi ajunge la trei victorii consecutive

 

cs-mioveni-energeticianul-15-sept-2018 (4)CS Mioveni a învins sâmbăta, pe teren propriu, formația ACS Energeticianul și reușește să își păstreze seria de victorii consecutive, cu trei victorii în Liga a II-a, patru dacă luăm în considerare și meciul din Cupa României, împotriva Pandurii Târgu Jiu.

Galben-verzii s-au impus cu 2 – 1, după ce în prima repriză, scorul a fost 0 – 0. Oaspeții au avut parte de câteva șanse importante de a marca, însă portarul Sima a fost la înălțime și a reușit să păstreze poarta neatinsă.

Prima reușită a meciului a aparținut echipei noastre. Cătălin Alexe a înscris în minutul 69, printr-un șut excepțional din afara careului, direct la vinclul porții celor de la Energeticianul. Elevii lui Iordan Eftimie și-au mărit avantajul în minutul 78, după ce atacantul Alexandru Popescu, rămas singur cu portarul, a strecurat mingea, marcând al doilea gol.

Pe final de partidă, oaspeții s-au mobilizat și în minutul 90, Alexandru Neacșa a înscris în poarta lui Sima. În cele trei minute de prelungire, arătate de la margine, cei de la Energeticianul au riscat totul, astfel că, portarul Miron a avansat în atac, încercând să își ajute colegii să egaleze. Meciul s-a terminat, însă cu victoria galben-verzilor, care obțin cea de-a treia reușită consecutivă din acest campionat. CS Mioveni are 15 puncte în 7 meciuri, cu 14 goluri marcate și doar 6 primite.

În următoarea etapă, echipa noastră va merge în deplasare la ASU Politehnica Timișoara, meciul urmând a se disputa pe 22 septembrie, începând cu ora 11:00.

Iată formațiile folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: Val. Sima – Kilyen, Rob. Gherghe, Celea, Ct. Alexe, R. Lazăr, Mîrzeanu, Coşereanu, C. Năstăsie, Ayza (cpt.), Val. Balint
Rezerve: Bg. Preda – Traşcu, Burnea, Ed. Stoica, Al. Neagu, Rădescu, Al. Popescu
Antrenor: Iordan Eftimie

AFC Energeticianul: Bg. Miron – Rob. Petre, D. Lung (cpt.), M. Ioniţă, Tomozei, R. Enache, C. Cristea, Al. Neacşa, C. Ionică, Cioiu, Vl. Rusu
Rezerve: H. Moldovan – C. Achim, Stoenac, Gîrbiţă, Leasă, E. Ninu, Andr. Dragu
Antrenor: George Zima

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor