CS Mioveni II – remiză cu liderul grupei, SCM Pitești

 
scm-pitesti-cs-mioveni-ii-7-04-2017 (2)

Foto: Gabi Pintilei

Echipa a doua a CS Mioveni a disputat vineri meciul din etapa a XXII – a, din cadrul Ligii a III-a, pe terenul liderului grupei, SCM Pitești, acolo unde, elevii lui Marius Stoica au remizat, scor 2 – 2, după ce au condus cu scorul de 2 – 0, până în minutul 72.

Mioveniul a avut avantaj minim la pauză, 1 – 0, după reușita lui Rareș Lazăr, din minutul 27, scorul fiind majorat la 2 – 0 de Iamandi, în minutul 69. Gruparea lui Nicolae Dică a revenit pe final de meci, după ce Grecu a marcat din penalty, în minutul 72, iar Oancea a restabilit egalitatea în minutul 78.

După egalul de vineri, de pe Stadionul „Nicolae Dobrin” galben-verzii sunt pe poziția a patra, cu 29 de puncte, iar SCM Pitești rămâne lider incontestabil, cu 53 de puncte, la diferență de 19 puncte, față de locul 2.

Foto: Gabi Pintilei

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor