În această săptămână, reîncepe sezonul Ligii a III-a şi a IV-a

 

cs-mioveni-ii-as-colibasi-amical-3-02-2018 (5)După pauza de iarnă și amânarea, din cauza vremii a etapei a XVI-a din Liga a III-a, respectiv a IV-a, competițiile se reiau la finele acestei săptămâni, astfel că CS Mioveni 2 și CS Mioveni 3 vor începe jocurile oficiale.

Pentru CS Mioveni 2, prima partidă oficială din acest an va fi în deplasare la AFC Astra 2, vineri 16 martie. Elevii lui Iordan Eftimie au o probă grea, având în vedere că adversarii se află în fruntea clasamentului, locul 4, cu 20 de puncte.

În etapa a XVI-a a Ligii a IV-a, CS Mioveni 3 va avea joc pe teren propriu, duminică, 18 martie, începând cu ora 11:00. Elevii lui Gică Tărâță se vor duela cu cei de la AS Viitorul Buzoești, echipă care ocupă locul 4, cu 28 de puncte, în clasamentul Ligii a IV-a, la o victorie distanță de galben-verzi, care sunt pe 7, cu 25 de puncte.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor