Mihali părăseşte Mioveniul! Iată cine urmează să îi ia locul

 

gheorghe-mihaliO informație de ultim moment a sosit din direcția clubului CS Mioveni, surse din cadrul echipei spunând că Gheorghe Mihali nu mai este dorit la formație. Termenii contractuali nu au fost încă stabiliți, dar cert este că, Mihali a fost anunțat de conducerea galben-verde că va părăsi formația.

Se pare că acesta ar fi fost anunțat de către conducerea clubului, că servicile sale nu mai sunt necesare, chiar după antrenamentul de luni după masă. Locul acestuia ar urma să fie preluat de Eugen Neagoe.

Decizia vine în contextul în care, echipa galben-verde a avut o serie de rezultate slabe, o înfrângere cu 3 – 0, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, dar și o înfrângere cu 1 – 0, pe teren propriu, în fața celor de la Metaloglobus București.

Gheorghe Mihali a venit la Mioveni ca secund al antrenorului Adrian Mihalcea, iar după numirea celui din urmă, ca secund al lui Cosmin Contra, la echipa națională, Mihali a rămas principal. Meciul de debut al acestuia ca tehnician a fost partida din deplasare de la Ripensia Timișoara, terminată cu victoria galben-verzilor, scor 1 – 0. Cu Mihali la cârmă, CS Mioveni a câștigat două partide în Cupa României, ambele la loviturile de departajare, cu ACS Șirineasa și Petrolul Ploiești. De asemenea, CS Mioveni a mai obținut o victorie cu ASA Târgu Mureș, scor 2 – 1, dar și două egaluri, 2 – 2, cu Dacia Unirea Brăila și 0 – 0, în derby-ul argeșean, cu FC Argeș.

Rezultatele ultimelor două partide au fost poate, motivul pentru care Gheorghe Mihali a fost demis, înfrângerea cu 3 – 0, împotriva Chindiei Târgoviște, dar și un rușinos 0 – 1, pe teren propriu cu Metaloglobus București.

CS Mioveni se situează, în prezent pe locul 8, cu 22 de puncte, iar miercuri, 8 noiembrie urmează să dispute un joc dificil în deplasarea de la Academica Clinceni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor