Alexandru Pelici, noul antrenor al CS Mioveni

 
Alexandru Pelici, fost antrenor al CSM Râmnicu Vâlcea

Alexandru Pelici, fost antrenor al CSM Râmnicu Vâlcea

CS Mioveni s-a reunit luni, pe Stadionul Orășenesc, aceștia începându-și antrenamentele pentru sezonul 2016 – 2017. Conducerea Clubului din Mioveni a anunțat că noul antrenor principal al echipei este Alexandru Pelici, venit de la CSM Râmnicu Vâlcea. Pelici a semnat un contract de doi ani cu formația galben-verde, urmând ca antrenorii secunzi să fie Iordan Eftimie și Mihai Olteanu.

Am venit la Mioveni cu gândul de a îndeplini obiectivele de performanță stabilite de conducere. Cunosc CS Mioveni ca și adversar și ne așteaptă un campionat lung. Vom vedea în zilele următoare ce jucători ne vor mai trebui şi apoi vom definitiva lotul cu care vom pleca în cantonament„, a precizat Alexandru Pelici.

Noul antrenor este Alexandru Pelici, un tehnician profesionist. Sperăm să se ridice la așteptările noastre. Are și Licență PRO și am fost înștiințați că de anul acesta antrenorii trebuie să aibă această licență pentru a pregăti echipe în Liga a II-a. Ne-am conformat şi sperăm să facă treabă bună. Va lucra cu staff-ul care a pregătit echipa pe finalul anului trecut. Lotul va fi în proporție de 70% cel de anul trecut”, a declarat Dumitru Olteanu – președinte Consiliului Director al CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor