Apelul lui Pelici către suporteri: „Cereți-mi mie demisia, dar lăsați jucătorii în pace”

 

alexandru-pelici-antrenor-cs-mioveni-25-martie-2017Ultimele rezultate ale celor de la CS Mioveni par a fi nesatisfăcătoare în opinia unor suporteri sau mai degrabă a unor simpli spectatori la meciurile galben-verzilor. În timpul meciului cu UTA Arad, mai multe persoane ce asistau la partidă i-au cerut demisia tehnicianului Mioveniului, Alexandru Pelici, însă au avut și câteva remarci la adresa jucătorilor, fapt care s-a întâmplat și sâmbătă, la partida cu CS Balotești. Unul dintre jucătorii luați în vizor de către câțiva spectatori a fost chiar cel care a și marcat, Marius Gălan. Pe parcursul meciului, decarul de la Mioveni a ratat de mai multe ori, având chiar și o bară, în minutul 65, însă a reușit să marcheze în minutul 80.

După acest meci, câștigat de Mioveni cu 3 – 0, Alexandru Pelici a transmis un mesaj acelor persoane care nu vin la stadion pentru a susține echipa. „Îi rog pe suporteri să lase în pace jucătorii, să îmi ceară mie demisia, cum au făcut și acum două săptămâni (n.r. – în meciul cu UTA Arad). Să lase jucătorii în pace și să ne încurajeze, că acesta e motivul pentru care vin la stadion. Gălan poate fi fiul oricăruia dintre cei care au strigat din  tribune. Sunt copii Mioveniului, și Florescu, și Gălan. Nu înțeleg această adversitate. Mi s-a cerut să îl schimb pe Gălan. Nu a fost Gălan cel mai slab jucător de pe teren. Eu îl felicit pentru cum a jucat și pentru golul marcat. Să mă huiduie pe mine și să îmi ceară mie demisia” a precizat Pelici.

Totodată, antrenorul galben-verzilor a mai adăugat că nemulțumirea unor suporteri ar fi alimentată și de faptul că obiectivul Mioveniului a fost schimbat pe parcurs. Dacă la începutul campionatului, se dorea clasarea pe locurile 1 – 6, odată cu eliminarea Stelei din Cupa României, a fost pusă o presiune suplimentară pe jucători, aceea de a lupta pentru promovarea în Liga 1. Cu toate acestea, Pelici consideră că echipa pe care o antrenează are un parcurs destul de bun.

Reamintim, că la meciul cu UTA Arad, de pe data de 10 martie, câțiva suporteri i-au cerut demisia antrenorului Alexandru Pelici, demisie care, în momentul de față nu este una justificată, date fiind rezultatele mari obținute de echipă în decursul acestui campionat, amintind aici, inclusiv eliminarea Stelei din Cupa României.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor