Laurențiu Roşu – noul antrenor al CS Mioveni

 

laurentiu-rosu-antrenor-cs-mioveniCS Mioveni ajunge la cel de-al cincilea antrenor, în decurs de 17 etape. Laurențiu Roşu a fost prezent astăzi la antrenamentul grupării argeşene, acolo unde s-a înțeles cu conducerea clubului pentru preluarea băncii tehnice a galben-verzilor.

În sezonul precedent al Ligii a II-a, Laurențiu Roşu a condus formația UTA Arad, care, clasată la final pe locul III, a disputat barajul pentru promovarea în primul eşalon fotbalistic.

CS Mioveni a mai avut patru antrenori principali în acest sezon, Florin Marin (etapele 1-6), Adrian Mihalcea (etapele 7-9), Gheorghe Mihali (etapele 10-15) şi interimarul Mihai Olteanu (etapele 16-17).

CS Mioveni este pe locul 8, în clasamentul Ligii a II-a, cu 23 de puncte şi nu a mai obținut o victorie de şase etape, de când învingea ASA Târgu Mureş cu 2 – 1, pe teren propriu.

Galben-verzii vor avea parte de un duel extrem de dificil, în cadrul etapei a XVIII-a, atunci când vor primi, luni, 20 noiembrie, vizita liderului ligii secunde, AFC Hermannstadt.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor