Liga a IV-a: CS Mioveni 3 joacă în deplasare la ACS Gloria Berevoești. Galben-verzii – la o victorie de locul 2

 

cs-mioveni-2-atletic-bradu-amical-30-01-2018La finele acestei săptămâni este programată etapa a XVII-a din cadrul Ligii a IV-a, astfel că duminică, 25 martie, începând cu ora 11:00, CS Mioveni 3 va merge în deplasare la ACS Gloria Berevoești. Galben-verzii merg la victorie, având în vedere că trei puncte sunt esențiale pentru rămânerea echipei noastre în plutonul fruntaș.

Acum, elevii lui Gică Tărîță se află pe locul 4, cu 28 de puncte, la o victorie distanță de locul 2, ocupat de AS Poiana Lacului.

Adversarii de duminică, Gloria Berevoești se află în a doua jumătate a clasamentului, locul 10 și vine după o înfrângere suferită pe terenul celor de la DLR Pitești, scor 3 – 0. De cealaltă parte, galben-verzii au obținut o victorie extrem de importantă. Pe teren propriu, CS Mioveni 3 a învins pe Victoria Buzoești cu 1 – 0.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor