Dezbatere pe tema Basarabiei, la Facultatea de Istorie de la Universitatea din Pitești

 

dezbatere-basarabia-upit(3)Facultatea de Științe Socio-Umane de la Universitatea din Pitești, în colaborare cu Acțiunea 2012 Argeș au organizat miercuri seara, o dezbatere pe tema istoriei Basarabiei, din 1812 și până în prezent, în cadrul acestui eveniment, fiind inclusă și vizionarea unui documentar.

Au participat studenți de la programul de istorie, dar și de la alte specialități, evenimentul fiind condus de Lect. Univ. Dr. Marin Toma (Istorie) și de Lect. Univ. Dr. Alexandru Mărchidan (Relații Internaționale și Studii Europene).

Facultatea de Istorie organizează în fiecare lună, astfel de evenimente de dezbateri pe teme istorice, la care sunt prezentate proiecte, sunt vizionate documentare sau sunt invitate diferite personalități, pentru a purta dialog cu studenții.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor