CS Mioveni va sta în etapa a XXIII-a. Unirea Tărlungeni s-a retras din campionat

 

cs-mioveni-unirea-tarlungeni-27-august-2016 (11)Meciul din deplasare, de la Unirea Tărlungeni, programat pentru data de 4 martie nu se va mai disputa, astfel că, galben-verzii vor avea o victorie la masa verde. Acest lucru se datorează faptului că, alte două echipe din eșalonul secund au decis să se retragă din competiție, fiind vorba de CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Tărlungeni.

Următorul duel al galben-verzilor va fi disputat pe 11 martie, atunci când, la Mioveni va veni UTA Bătrâna Doamnă, echipă aflată în cursa pentru promovarea în Liga I. UTA este pe poziția a treia, cu 39, în ultima partidă fiind învinsă de Dacia Unirea Brăila, cu 2 – 1.

În meciul tur, disputat între CS Mioveni și Unirea Tărlungeni, acum retrasă din campionat, galben-verzii s-au impus la limită, scor 1 – 0.

În urma remizei din etapa a XXII-a, de pe teren propriu cu Dunărea Călărași, scor 2 – 2, CS Mioveni rămâne pe poziția a șasea în campionat, la trei puncte de FC Brașov, (locul 5) și de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (locul 4).

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor