CS Mioveni primește sâmbătă vizita celor de la Unirea Tărlungeni

 
Arhivă

Arhivă

CS Mioveni va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, o partidă dificilă, pe teren propriu, cu cei de la Unirea Tărlungeni, echipă ce a reușit să obțină, până în acest moment, două victorii, cu Foresta Suceava și Metalul Reșița.

CS Mioveni vine după un egal, în deplasare de la Dunărea Călărași, având acumulate doar patru puncte, iar după partida cu Tărlungeniul, galben-verzii vor avea un meci de foc, în deplasare la UTA Arad. Atât jucătorii, cât și antrenorul Alexandru Pelici mizează pe o victorie sâmbătă, obținerea celor trei puncte puse în joc, fiind esențiale la începutul de campionat.

Alexandru Pelici, tehnicianul galben-verzilor a atenționat faptul că meciul cu Tărlungeniul este unul destul de dificil, iar lipsa de concentrare poate face diferența pe tabela de scor.

Trebuie să fim atenți pentru că nu ne așteptă un meci ușor cu Tărlungeni. Ne interesează toate punctele, pentru a ajunge în prima jumătate a clasamentului. Tărlungeniul a avut o partidă bună cu Dacia Unirea Brăila (n.r. Tărlungeniul a pierdut cu 2 – 0). Este o echipă diferită față de amicalul jucat cu noi, au jucători care pot face diferența, și la mijlocul terenului, și în fazele ofensive” a precizat Pelici.

Pentru meciul de sâmbătă, vor lipsi Tomozei, Gălan și Vișa.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor