Juniorii Republicani ai CS Mioveni joacă joi cu LPS Pitești

 

cs-mioveni-fc-arges-juniori-u17Pentru data de joi, 19 aprilie, echipele de juniori Republicani ale CS Mioveni au partide programate, în cadrul etapelor a 15-a, din cadrul Campionatului Național U19, respectiv U17. Ambele formații vor primi vizita celor de la LPS Pitești, pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Colibași, de la ora 12:00, pentru Juniorii A (U19) și de la ora 14:00 pentru Juniorii B (U17).

Juniorii Republicani A (U19) își mențin prima poziție în clasament, cu 31 de puncte, elevii lui Radu Marin fiind la un ecart de 9 puncte de ocupanta locului secund, FC Argeș (22 de puncte).

În etapa a 14-a, CS Mioveni U19 s-a impus în deplasarea de la AFC Chindia Târgoviște, cu scorul de 2 – 0, iar acum vor da piept unei formații aflate la jumătatea clasamentului, LPS Viitorul Pitești, locul 6 – 14 puncte. Partida din tur, disputată pe 18 noiembrie 2017 a fost câștigată de CS Mioveni, cu scorul de 4 – 1.

Derby pentru elevii lui Robert Enache

Pentru echipa de U17, partida în compania celor de la LPS Viitorul Pitești va fi extrem de importantă, având în vedere că, LPS ocupă actualmente primul loc, la diferență de 8 puncte de CS Mioveni, care este pe a doua poziție. O victorie pe teren propriu pentru elevii lui Robert Enache înseamnă reducerea diferenței la doar 5 puncte, dar și revanșa față de partida din tur, pe care galben-verzii au pierdut-o cu 1 – 0.

În partida din etapa a 14-a, CS Mioveni a învins pe AFC Chindia Târgoviște cu 3 – 1 și s-a distanțat la trei puncte de formația dâmbovițeană.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor