CS Mioveni s-a reunit luni pe Stadionul Orășenesc, cu schimbări de lot

 

cs-mioveni-reunire-vara-2017 (7)Jucătorii și staff-ul tehnic al CS Mioveni s-a reunit luni, 26 iunie pe Stadionul Orășenesc, aici unde au fost reluate antrenamentele după vacanța de vară. Mioveniul a suferit schimbări de lot, însă pentru acest lucru, conducerea clubului a găsit soluții.

Sub comanda lui Florin Marin, lotul celor de la CS Mioveni a numărat 24 de jucători, urmând ca alți doi să se alăture în zilele următoare. În vacanța de vară, lotul a suferit câteva schimbări, de la clubul galben-verde plecând nu mai puțin de 7 jucători. Este vorba despre portarul Octavian Popescu, Alin Popa și Andrei Nilă, care au semnat în această vară cu FC Argeș (fosta SCM Pitești), iar Marius Staicu, Marius Tomozei și Robert Boboc au părăsit echipa după ce, conducerea clubului din Mioveni a decis să nu prelungească contractele. Nici cu Bogdan Vișa nu s-a ajuns la o înțelegere, astfel că, și acesta va părăsi formația.

Pe lângă cei trei jucători care s-au alăturat clubului alb-violet, de la Mioveni a mai plecat și Iordan Eftimie, cel care a deținut funcția de antrenor principal. Funcția vacantă îi va reveni lui Florin Marin.

Golurile lăsate de cei care au plecat au fost acoperite de șase jucători promovați de la echipa a II-a, fiind vorba de portarul Valentin Sima, fundașul Andrei Trașcu, mijlocașii Alexandru Cioc, Rareș Lazăr, Eduard Neacșu și atacantul Sebastian Ivan.

Echipa își va continua antrenamentele pe plan local, până pe data de 8 iulie, urmând ca de pe 9 iulie și până pe 23, lotul Mioveniului să se deplaseze la Mogoșoaia unde va efectua un stagiu de pregătire și unde va disputa și cinci meciuri amicale. Echipele cu care se vor juca partidele amicale nu au fost încă stabilite.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor