CS Mioveni, remiză cu FC Caransebeș în primul meci pe Stadionul Orășenesc

 

cs-mioveni-fc-caransebes-14-martie (3)CS Mioveni a disputat astăzi ultima partidă pe teren propriu din sezonul regulat, în fața celor de la FC Caransebeș, meciul terminându-se așa cum a început: 0 – 0.

Partida a început într-un ritm anost, prima ocazie de gol venind abia în minutul 20, când, atacantul echipei FC Caransebeș, Artescu a șutat pe lângă poarta apărată de Popescu. Șase minute mai târziu, banca tehnică a CS Mioveni, dar și jucătorii au acuzat un fault în careul celor de la Caransebeș, dar arbitrul central i-a acordat doar un cartonaș galben lui Ursu, pentru simulare.

O primă ocazie a galben-verzilor sosește abia după 30 de minute scurse din meci, atunci când Alin Popa, aflat singur cu portarul nu reușește să fructifice ocazia și trimite pe lângă poartă.

În minutul 42, același Alin Popa șutează la câțiva centimetri de poarta apărată de Pascal. Prima repriză se termină cu scorul de 0 – 0.

În primele 18 minute scurse din cea de-a doua repriză, Claudiu Niculescu, tehnicianul galben-verzilor recurge la trei schimbări, urmat de Alin Artimon care face două schimbări

În prima jumătate a celei de-a doua reprize, meciul își păstrează același ritm ca și în prima repriză, oaspeții având o ocazie importantă abia în minutul 81, când Artean șutează de la câțiva metri de poartă, dar Popescu se întinde și respinge mingea, eliminând pericolul.

Ultimele zece minute din meci îi găsește pe cei de la FC Caransebeș într-o postură dificilă, fiind eliminați de pe teren, atât Cotigă, fostul fundaș al CS Mioveni, cât și Pârvu. De asemenea, după ce Alin Artimon are un schimb de replici cu arbitrul central, tehnicianul de la FC Caransebeș este eliminat de pe teren în minutul 89. Partida se încheie cu scorul de 0 – 0.

Alin Artimon: „Eu cred că este un punct meritat pentru noi, ținând cont de dezavantajul numeric în care am terminat meciul. Pentru noi meciul acesta este zero, dacă nu reușim să ne adjudecăm victoria cu CSM Râmnicu Vâlcea. Va fi o partidă dificilă, pentru că este o echipă care se închide și blochează orice încercare ofensivă.

Am reușit să îi punem în dificultate pe cei de la CS Mioveni, din punct de vedere defensiv. Gazdele au dezvoltat un joc ofensiv slab, poate din acest motiv. Poate că am fi putut scoate mai mult din acest meci.

Nu plec fericit de la Mioveni pentru că în meciul următor voi avea doi jucători suspendați și de asemenea, va trebui să plătesc amendă, vreo două salarii.

Claudiu Niculescu: „FC Caransebeș este o echipă bine așezată în teren, echipă care merită pe deplin acest punct. Pe final am avut o dominare pe teren, însă una sterilă pentru că nu ne-am creat ocazii și nu am marcat, asta pentru că oaspeții s-au apărat bine.

Ne lipsește luciditatea în treimea adversă, nu reușim să găsim o soluție să înscriem.  Există un blocaj, identic cu cel de la începutul campionatului. Dacă vom reuși să marcăm, vom elimina acest blocaj.

Cred că arbitrul a cam stricat meciul. Au fost greșeli care ne-au avantajat și pe noi, dar și pe cei de la FC Caransebeș.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor