Victorie pe final de meci pentru CS Mioveni, în prima etapă a sezonului

 

cs-mioveni-academica-clinceni-4-august-2018 (7)CS Mioveni a disputat sâmbătă, 4 august, prima partidă din sezonul 2018 – 2019. Galben-verzii au primit vizita celor de la Academica Clinceni, pe care i-au învins, în ultimele minute ale partidei, cu scorul de 2 – 1, după ce, la pauză, scorul a fost egal, 0 – 0.

Primul gol al partidei a fost reușit de Alexandru Popescu, în minutul 49. Tânărul de 20 de ani este împrumutat de la CSU Craiova și deja promite, având în palmares și două goluri în amicale disputate de galben-verzi, în această perioadă de pregătire.

Oaspeții au egalat în minutul 76, după ce Barbu a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, direct în plasa porții apărată de Flavius Croitoru.

Mioveniul și-a adjudecat victoria în minutul 87, după ce Balint a avut o acțiune individuală și a închis tabela la 2 – 1.

Cu această victorie, CS Mioveni are un debut excelent de sezon, urmând ca, pe data de 11 august, elevii lui Iordan Eftimie să întâlnească, în deplasare, formația Sportul Snagov.

Iată echipele:

CS Mioveni: F. Croitoru – Kilyen, Celea, Burnea, Ed. Stoica – R. Lazăr (cpt.), Al. Neagu (’53 – Mîrzeanu) – Rădescu (’72 – Coșereanu), C. Năstăsie (’79 – Balint), Ayza – Al. Popescu
Rezerve: Bg. Preda – Traşcu, Rob. Gherghe, Mîrzeanu, Coşereanu, Comănescu, Val. Balint
Antrenor: Iordan Eftimie

Academica Clinceni: Oct. Vîlceanu – Fl. Achim, I. Dinu, Patriche (cpt.), Dobrescu – Vas. Olariu, Bg. Barbu – Gliga, C. Gheorghe, Rob. Ion – Paţurcă
Rezervă: Negruşa – Şut, Horşia, Mih. Şandru, Andr. Răuţă, Vl. Bărbulescu, V. Mihalcea
Antrenor: Ilie Poenaru

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor