Urmează DERBY-UL județului. CS Mioveni – FC Argeş se joacă sâmbătă, de la ora 16.00

 

cs-mioveni-fc-arges-21-octombrie-2017După cinci ani de zile de când județul nostru nu a mai fost reprezentat de două echipe, la nivelul eșalonului secund, sezonul 2017 – 2018, aduce, din nou, formațiile CS Mioveni și FC Argeș în aceeași ligă, cele două echipe urmând a evolua una cu cealaltă în etapa a XIII-a, mai precis, sâmbătă, 21 octombrie, pe Stadionul Orășenesc din Mioveni. Derby-ul județean se va juca, cu începere de la ora 16:00.

Înainte de acest meci, echipa din Mioveni se situează cu patru poziții mai sus față de echipa din Trivale, între cele două fiind o diferență de doar patru puncte. Ambele echipe au remizat în etapa precedentă, CS Mioveni a făcut 2 – 2 la Brăila, cu Dacia Unirea, în timp ce, FC Argeș a remizat 1 – 1 cu Academica Clinceni.

Ultimul sezon în care cele două formații s-au întâlnit în Liga a II-a a fost ediția 2012 – 2013, atunci când, CS Mioveni a fost învinsă și în tur, și în retur cu scorul de 2 – 0.

Pe data de 3 noiembrie 2012, CS Mioveni juca pe terenul alb-violeților și pierdea cu scorul de 2 – 0, golurile fiind marcate de Ivănică (min 7) și Alin Popa (min 53). Nici pe terenul din Mioveni, galben-verzii nu au reușit să se impună în fața Argeșului. În retur, pe data de 11 mai 2013, scorul dintre CS Mioveni și FC Argeș, la capătul celor 90 de minute fiind tot 2 – 0, și tot în favoarea piteștenilor, golurile fiind marcate de Iancu (min 1) și Ivănică (min 43).

La finele sezonului regulat, CS Mioveni a terminat pe locul 9, cu 28 de puncte, în timp ce FC Argeș s-a situat pe locul 8, cu 31 de puncte. Urma să fie ultimul sezon pentru FC Argeș, ăână la revenirea în Liga a II din acest an.

Galben-verzii erau conduși la acea dată de Flavius Stoican, în timp ce FC Argeș era antrenată de iulian Crivac.

SCM Pitești a promovat în Liga a II-a în acest an, iar în urma eforturilor Primăriei Pitești, echipa și-a schimbat numele în FC Argeș, după ce s-a reușit achiziționarea palmaresului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor