Eșec în fața UTA Arad! CS Mioveni a jucat o repriză în 10 oameni și a pierdut cu 1 – 2

 

cs-mioveni-uta-arad-17.04 (13)CS Mioveni a suferit cea de-a doua înfrângere din acest play-off, în fața celor de la UTA Arad, scor 1 – 2. Cu acest rezultat, arădenii se apropie la doar un punct de prima clasată, Gaz Metan Mediaș, în timp ce, CS Mioveni rămâne ultima clasată în play-off, cu doar 17 puncte, la egalitate de puncte și golaveraj cu FCM Baia Mare. În urma eșecului suferit de CS Mioveni, Marius Stoica a decis să renunțe la banca tehnică, astfel că, galben-verzii rămân fără antrenor principal.

Pe terenul din Mioveni, scorul a fost deschis foarte repede, chiar de echipa gazdă. În minutul 8, centrarea lui Calvin în careu, trece pe deasupra portarului Miron, iar Năstăsie marchează cu capul de la distanță scurtă, oferind speranțe galben-verzilor.

Egalarea a venit în minutul 26, când, după o bâlbă a fundașului din Mioveni, nou venit la echipă, Vișa, Curtuiuș plonjează și înscrie în poarta lui Croitoru.

Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, în minutul 42, CS Mioveni rămâne în 10 oameni, după ce, Gugu, este eliminat pentru cumul de cartonașe, însă scorul la pauză rămâne echilibrat, 1 – 1.

Arădenii au reușit golul victoriei, târziu în meci, când, în minutul 87, după o lovitură de la colțul terenului, Manea reia cu capul și trimite mingea în poarta lui Croitoru.

Victoria le dă speranțe de promovare foarte mari, celor de la UTA Arad, dar, de cealaltă parte, CS Mioveni rămâne codașa clasamentului play-off-ului.

Mioveniul va disputa, tot pe teren propriu, miercuri, 20 aprilie, de la ora 17.00, partida cu FCM Baia Mare, echipă aflată la egalitate de puncte și golaveraj cu CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor