CS Mioveni a rămas fără antrenor. Marius Stoica și-a anunțat demisia, după eșecul cu UTA Arad

 

marius-stoica-cs-mioveni-11-11-2015După eșecul suferit de CS Mioveni, în fața celor de la UTA Arad, scor 1 – 2, antrenorul principal al galben-verzilor și-a anunțat demisia, dezamăgit fiind de atitudinea jucătorilor săi.

Ca antrenor mi-am dorit mult mai mult, iar jucătorii mei nu au înțeles asta. M-a deranjat foarte mult atitudinea lor. Ne-am concentrat foarte mult să ajungem în primele 6 echipe și totuși nu am realizat nimic.Eu nu suport umilința, am verticalitate” a precizat Marius Stoica în conferința de presă de după meci.

De asemenea, Stoica a ținut să le mulțumească tuturor fanilor echipei, tuturor celor din Mioveni, transmițându-le, de altfel și scuzele sale. Acesta a precizat că a depus un efort deosebit pentru echipa din Mioveni, însă acesta nu a fost susținut și de elevii săi.

Îmi cer iertare față de fani și față de locuitorii din Mioveni. Și eu sunt din Mioveni și am pus foarte mult suflet. Au fost nopți întregi în care nu am dormit, am urmărit zeci de DVD-uri cu meciurile din ligă pentru a găsi cea mai bună variantă pe teren. Pentru ce? Eu mi-am dorit mult mai mult. Am început sezonul destul de bine, dar în meciurile din play-off, băieții sunt de nerecunoscut. Asta înseamnă că nu mă mai vor, iar dacă e așa, nu mai are rost să mai rămân” a mai declarat Stoica.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor