Derby-ul Argeșului: CS Mioveni – FC Argeș, un meci care a promis mult și a oferit puțin

 

cs-mioveni-fc-arges-21-10-2017 (1)CS Mioveni și FC Argeș au remizat, 0 – 0, sâmbătă, într-un derby județean care se anunța unul extrem de interesant și care a umplut Stadionul Orășenesc din Mioveni. Cu toate acestea, partidei i-au lipsit golurile, iar fazele importante au fost reduse, din cauza unui joc destul de slab din partea ambelor tabere.

Din moment ce ambele echipe au obținut un punct din această partidă, rezultatul poate părea unul mulțumitor pentru cele două formații, însă jocul prestat a fost unul care pune semne de întrebare vizavi de calitatea fotbalului argeșean.

După egalul de sâmbătă, CS Mioveni se clasează pe locul 5, în clasamentul Ligii a II-a, cu 22 de puncte acumulate până în acest moment. Pentru galben-verzi urmează acum meciul din Cupa României, din deplasarea de la Petrolul Ploiești, partidă care se va disputa marți, 24 octombrie. După acest meci, CS Mioveni va avea o deplasare extrem de dificilă, și anume ce de pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, formație aflată în plutonul fruntaș al Ligii a II-a și o echipă cu o evoluție în creștere de al etapă la etapă.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor