CS Mioveni II – remiză cu liderul grupei, SCM Pitești

 
scm-pitesti-cs-mioveni-ii-7-04-2017 (2)

Foto: Gabi Pintilei

Echipa a doua a CS Mioveni a disputat vineri meciul din etapa a XXII – a, din cadrul Ligii a III-a, pe terenul liderului grupei, SCM Pitești, acolo unde, elevii lui Marius Stoica au remizat, scor 2 – 2, după ce au condus cu scorul de 2 – 0, până în minutul 72.

Mioveniul a avut avantaj minim la pauză, 1 – 0, după reușita lui Rareș Lazăr, din minutul 27, scorul fiind majorat la 2 – 0 de Iamandi, în minutul 69. Gruparea lui Nicolae Dică a revenit pe final de meci, după ce Grecu a marcat din penalty, în minutul 72, iar Oancea a restabilit egalitatea în minutul 78.

După egalul de vineri, de pe Stadionul „Nicolae Dobrin” galben-verzii sunt pe poziția a patra, cu 29 de puncte, iar SCM Pitești rămâne lider incontestabil, cu 53 de puncte, la diferență de 19 puncte, față de locul 2.

Foto: Gabi Pintilei

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor