CS Mioveni, eșec pe teren propriu cu Universitatea Cluj

 

cs-mioveni-universitatea-cluj-3.10.2015 (2)CS Mioveni „a reușit” să mai piardă o partidă cu un nivel de dificultate redus, fiind înfrânți pe teren propriu, de către Universitatea Cluj. În condițiile în care lotul „șepcilor roșii” este format numai din tineri, meciul ar fi fost la îndemâna galben-verzilor, însă aceștia nu au reușit să se mobilizeze suficient, fiind înfrânți cu scorul de 1 – 0.

O primă mare ocazie pentru U Cluj a venit chiar în primul minut de joc, atunci când, Schieb a șutat de la distanță, nimerind bara. La doar trei minute după această fază, clujenii trec pe lângă o altă mare ocazie, după o centrare a lui Patrick Popescu reluată de către Calcan de la trei metri, însă mingea trece la distanță foarte mică de bara transversală.

Golul a venit în minutul 80, când defensiva galben-verzilor a fost, din nou, luată prin surprindere. Ursu rămâne în careu, singur cu portarul și marchează printr-un lob, clujenii înscriind cel de-al doilea gol al lor în șase etape.

Spre sfârșitul partidei, spiritele s-au încins, iar centralul Adrian Illyeș a eliminat cei doi căpitani de pe teren, Răuță și Calcan, iar mai apoi, în minutul 90 + 4 și Honciu a văzut cartonașul roșu pentru cumul de galbene.

Iată loturile folosite de cei doi antrenori:

CS Mioveni: Popescu – Toriște, Calvin, Negoiță, Cătălin Stan, Răuță (cpt.), Mârzeanu, Galan, Florescu, Năstăsie, Ayza.

Antrenor: Claudiu Niculescu.

Universitatea Cluj: Niczuly – Butean, Cordoș, Crișan, Hâmpea, Boboc, Cândea, Patrick Popescu, Calcan, Greu, Schieb.

Antrenor: Marius Popescu

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2019

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor