Mioveniul joacă miercuri în șaisprezecimile Cupei României

 

cs-mioveni-olimpia-satu-mare-13-august-2016 (19)CS Mioveni va juca miercuri, 26 octombrie, partida din șaisprezecimile Cupei României, galben-verzii urmând a se deplasa la Olimpia Satu Mare. Partida va începe de la ora 14.30. Duelul nu este unul facil, dat fiind faptul că, Olimpia este o echipă incomodă pe teren propriu. Alexandru Pelici atrage atenția asupra faptului că un astfel de meci trebuie tratat cu seriozitate și concentrare, obiectivul principal fiind calificarea mai departe, precum și un joc cu o echipă de Liga I.

Vom avea parte de un meci foarte greu pe terenul celor de la Olimpia Satu Mare. O să fie un duel complicat, asta pentru că Olimpia este o echipă foarte bună în jocurile de pe teren propriu, dar noi vom merge acolo să facem un meci foarte bun și să ne calificăm. În condițiile în care vom reuși să ne impunem vom avea șansa unui meci cu o echipă de Liga I, lucrul pe care ni-l dorim cu toții”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul principal al celor de la CS Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor