CS Mioveni a învins în turul IV al Cupei României și și-a aflat deja adversara din șaisprezecimi

 
cs-mioveni-olimpia-satu-mare-13-august-2016 (19)

Arhivă

Pentru turul al IV-lea al Cupei României, CS Mioveni s-a deplasat joi, 6 octombrie, în județul Prahova, acolo unde a susținut partida împotriva celor de la CS Păulești. Galben-verzii au trecut cu scorul de 2 – 0, calificându-se în șaisprezecimile competiției.

Cele două goluri ale partidei disputate pe Stadionul Comunal din Păulești au fost marcate de Marius Staicu, în minutul 6, urmând ca, în minutul 82, Roberto Ayza să închidă scorul la 2 – 0.

Imediat după stabilirea câștigătorilor din turul IV al Cupei României, la Casa Fotbalului au fost trase la sorți meciurile din șaisprezecimile competiției. CS Mioveni urmează să joace cu Olimpia Satu Mare, echipă aflată și ea în Liga a II-a, însă pe locul 8. Satu Mare a învins, în turul IV al Cupei României pe Avântul Reghin, echipă de Liga a III-a, cu scorul de 3 – 0.

Având în vedere că, regulamentul FRF specifică că gazda meciului este cea cotată cu mai puține șanse, CS Mioveni se va deplasa la Satu Mare pentru a disputa partida cu Olimpia. Urmează să fie anunțată și data disputării acestui meci, partidele din șaisprezecimi având loc în zilele 25, 26 și 27 octombrie.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor