Cupa României: Mioveniul se califică în Turul V, după loviturile de departajare

 

acs-sirineasa-cs-mioveni-turul-v-cupa-romanieiPlecată ca favorită în duelul de miercuri, cu ACS Şirineasa, din Turul IV al Cupei României, CS Mioveni s-a impus în fața formației vâlcene la loviturile de departajare, scorul după cele 120 de minute fiind 1 – 1. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză, Şirineasa deschizând scorul în minutul 32, de Vasile, egalarea urmând în minutul 44, prin Cristian Andor. A fost egalitate până în minutul 120, iar după loviturile de departajare, echipă învingătoare a fost CS Mioveni.

ACS Şirineasa evoluează în Liga a III-a, seria a IV-a, fiind actualmente lideră.

Nu numai CS Mioveni s-a calificat în turul V cu emoții, FC Argeş, cealaltă reprezentantă a județului în eşalonul secund, a trecut de ACSO Filiaşi, la penalti, la capătul unui meci controversat.

Cel mai probabil, CS Mioveni va juca în turul V, cu o formație de primă ligă, partida urmând a se disputa pe terenul formației mai slab cotate.

În sezonul regulat, următorul duel al galben-verzilor va fi cel de luni, pe teren propriu cu ASA Târgu Mureş.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor