MIOVENI: „Festivalul Primăverii”, concurs județean pentru elevii de școală primară

 

centru-cultural-educativȘcoala „Liviu Rebreanu” din Mioveni organizează, sâmbătă, 16 aprilie 2016, cu începere de la ora 09:00, Concursul Județean „Festivalul Primăverii”, ediția a IX-a.

Evenimentul se va desfășura în sala mare a Centrului Cultural Mioveni și este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Primăria și Centrul Cultural Mioveni.

La această manifestare vor participa 270 de elevi ai claselor  I – IV,  aceștia reprezentând în concurs școlile din județul Argeș.

Organizatorii au stabilit opt secțiuni ale concursului, după cum urmează: interpretarea unei melodii tematice, cu negativ sau cu acompaniament instrumental (soliști); interpretarea unei melodii populare; interpretarea unei melodii tematice, cu negativ sau acompaniament instrumental (formații); interpretarea melodie tematică – instrumental;dans tematic; dans de societate / dans sportiv; dans popular; paradă a modei (tematică, cu obiecte vestimentare confecționate din materiale reciclabile).

Câștigătorii vor primi din partea organizatorilor trofee și diplome. Și ceilalți concurenți, însă, vor fi răsplătiți.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor