Joi va avea loc deschiderea cursurilor de master de la Mioveni

 
Arhivă

Arhivă

Ca și în anii precedenți, și în acest an, Facultățile Energetică și IMST, din cadrul Universității Politehnica din București vor derula două cursuri de master, pentru specializările Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă, precum și Concepție și Management în Productică. Cursurile se derulează pentru al șaptelea an consecutiv, asta și grație unui interes ridicat al cetățenilor din orașul Mioveni.

Deschiderea oficială a cursurilor va avea loc joi, 28 septembrie, începând cu ora 16.00, în Sala Mare a Primăriei orașului Mioveni.

În noul an universitar, cursurile de master vor fi urmate de 50 de persoane, care, datorită programului dezvoltat cu sprijinul autorităților din Mioveni, nu vor trebui să se deplaseze până la București.

Cele două programe de master sunt organizate de Universitatea Politehnica din București, în colaborare cu Academia Oamenilor de Știință din România – secțiile Științe Tehnice și Științe Economice și cu sprijinul Primăriei Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor