„Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului” de la Mioveni va avea loc la începutul lunii octombrie

 

sarbatoarea-recoltei-pe-valea-argeselului-2017Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari” va avea loc și în acest an, evenimentul urmând a se desfășura în perioada 6 – 8 octombrie, în Centrul Civic al orașului Mioveni.

Aici vor participa producători agricoli și meșteri populari din Argeș, dar și alte județe, urmând să a fi expuse și comercializate fructe, legume, produse din carne, produse lactate, băuturi tradiționale, precum și obiecte de artizanat.

Pentru cei care sunt interesați să participe cu produsele lor, Centrul Cultural Educativ din Mioveni le pune la dispoziție numărul de telefon 0348.445.856, pentru înscrierea la eveniment.

Cei care sunt însă interesați să cumpere produse tradiționale, direct de la producători sunt așteptați în perioada 6 – 8 octombrie, în Centrul Civic, acolo unde, autoritățile din orașul Mioveni vor pregăti și alte surprize.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului Mioveni și Centrul Cultural Mioveni.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor