GRĂBIȚI-VĂ! Luni – ultima zi de depunere a dosarelor pentru o locuință în blocul T14

 

bloc-locuinte-apartamente-noi-mioveni-t14-10Perioada de depunere a dosarelor pentru achiziția unui imobil în blocul T14 de pe strada 1 Decembrie din Mioveni se încheie pe data de 16 ianuarie, la ora 16.00.

Locuințele din Blocul T14 sunt finisate la cheie, au centrale termine, aparate de aer condiționat, instalații sanitare, chiuvete, căzi de baie, geam termopan cu barieră termică, instalații electrice și de încălzire, lămpi de iluminat, gresie și faianță de calitate superioară, fapt care se reflectă și în prețul afișat.

De menționat faptul că blocul beneficiază de parcare publică situată în zona de proximitate a imobilului, iar locurile limitate de parcare de la subsol sunt atribuite apartamentelor 7, 8, 11,12, 15,16, 19, 20, 21, 22.

Avansul necesar pentru achiziționarea unei locuințe din blocul T14 este de minimum 15% din prețul de pornire al licitației pentru o garsonieră, respectiv de minimum 10% din prețul de pornire al licitației pentru un apartament cu 2 camere. Plata se poate face în rate eșalonate pe maximum 20 de ani, în funcție de opțiunea și veniturile cumpărătorului.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor