DISPECERAT NON-STOP LA MIOVENI pentru sesizări referitoare la deszăpezire

 

deszapezire-mioveni-2017-1Ninsorile abundente din ultima perioadă nu au făcut probleme la Mioveni, astfel că se circulă în condiții de iarnă, dar nu sunt blocaje rutiere. Potrivit autorităților locale, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru a degaja carosabilul încă din cursul nopții.

Cu toate acestea, conducerea Primăriei a decis să pună la dispoziție cetățenilor din Mioveni două numere de telefon, acolo unde pot fi semnalate probleme referitoare la deszăpezirea din oraș. Dispeceratul este non-stop!

S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni: 0348.457.102

Primăria Mioveni: 0348.455.999

Până în acest moment au fost utilizate 30 utilaje de deszăpezire, stocurile de material antiderapant fiind de 250 tone de sare, 2000 mc de nisip, 30 tone de clorură de calciu (granule) și 500 kg inhibitor, acestea fiind destinate pentru curățarea carosabilul, a trotuarele și a zonele care aparțin domeniului public.

Procedura de deszăpezire este asigurată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și S.C. Construcții Reparații Mioveni SRL.

De menționat faptul că, acțiunea de deszăpezire a Bulevardului Dacia, care este Drum Național este executată de Secția Drumuri Naționale – Argeș.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor