CS Mioveni joacă sâmbătă primul meci pe teren propriu din acest sezon

 
Principalul Marius Stoica, alături de Andrei Herghelegiu și Ionuț Burnea

Principalul Marius Stoica, alături de Andrei Hergheligiu și Ionuț Burnea

După victoria obținută în prima partidă din acest sezon, pe terenul celor de la ASU Politehnica Timișoara scor 0 – 1, CS Mioveni se pregătește acum de prima partidă pe teren propriu din această ediție de campionat.

Elevii lui Marius Stoica vor prima vizita nou-promovatei CSM Reșița, echipă ce a oferit surpriza primei etape, reușind să învingă pe Universitatea Cluj cu scorul de 2 – 0, în condițiile în care, șepcile roșii au anunțat încă de la început că își doresc promovarea în primul eșalon fotbalistic.

Așadar, Mioveniul va disputa sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, partida cu CSM Reșița, intrarea fiind liberă!

Înainte de meci, Marius Stoica a anunțat că principalul obiectiv pentru partida de la finele săptămânii este numai victoria, iar elevii săi sunt pregătiți și vor să aibă parte de un început bun, sezonul anunțându-se de pe acum, unul extrem de echilibrat și interesant.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor