Survivor Man va face emisiune în Munții Făgăraș

 

les-stroudCunoscutul realizator de emisiuni de acțiune și tehnici de supraviețuire, Les Stroud va filma un documentar din seria Survivor Man, în perioada 2 – 13 iunie 2015, în Munții Făgăraș, în județul Argeș.

Împreună cu o echipă de șapte cameramani și producători, Les Stroud va realiza o serie de filme în care va „dispărea” în munți timp de trei zile, iar Salvamont Argeș îl va căuta. În această perioadă, Les Stroud va încerca să supraviețuiască găsind plante comestibile și prinzând animale mici, iar Salvamont Argeș va organiza căutarea în termeni reali, după indiciile oferite. Singura persoană care va avea cunoștință despre poziția exactă a realizatorului canadian, pentru motive de securitate, va  fi directorul Salvamont Argeș.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor