„Petrică și lupul” i-au încântat pe copiii din Mioveni

 

petrica-si-lupul-piesa-mioveni (2)În prag de Moș Nicolae, Centrul Cultural Mioveni a organizat un spectacol muzical destinat preșcolarilor din oraș, găzduit în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia”.

Sala a fost plină de copii care au urmărit cu interes și atenție povestea muzicală „Petrică și lupul”, pusă în scenă de un cvintet de suflători de la Classique Arts București.

Acțiunea poveștii cuprinde mai multe personaje, pozitive sau negative, Petrică, păsărica, rața, pisica, bunicul și lupul.

Piesa muzicală „Petrică și lupul” aparține scriitorului și compozitorului rus Sherghei Sergheievici Prokofiev, acesta lăsând povestea, în mod intenționat, fără sfârșit pentru a le oferi copiilor posibilitatea să își imagineze ce ar urma, testându-le și dezvoltându-le creativitatea.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2023

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor