Mioveniul a pierdut șansa calificării în semifinalele Cupei României în minutul 91

 

cs-mioveni-fc-voluntari-29-03-2017 (4)CS Mioveni a ratat miercuri, 29 martie șansa de a-și trece în palmares a doua semifinală de Cupa României, după ce a pierdut pe teren propriu, scor 2 – 1, cu prima divizionară FC Voluntari. După 1 – 1 la pauză și un joc echilibrat, șansele Mioveniului de a se califica în faza superioară s-au năruit, tocmai pe finalul jocului, în minutul 91, prin golul lui Deac.

Prima reușită a meciului a aparținut oaspeților, golul fiind marcat în minutul 13 de către Cernat, iar Mioveniul a restabilit egalitatea în minutul 35, după o lovitură liberă executată excelent de Andrei Neagoe. A doua parte a meciului a fost destul de echilibrată, însă galben-verzii au avut ocazia de a trece în avantaj, prin preluarea lui Ayza, dar mingea a refuzat să intre în poartă.

Toate speranțele Mioveniului s-au spulberat în minutul 90 + 1, când Deac a șutat puternic, de la marginea careului și l-a învins pe Croitoru. Astfel, FC Voluntari se califică pentru prima dată în semifinalele Cupei României, iar CS Mioveni va aștepta următoarea ediție a competiției pentru a încerca, din nou o performanță asemănătoare celei din ediția 2007 – 2008.

CS Mioveni: F. Croitoru – Tomozei, Vişa, I. Stoica, Burnea – Boboc, Biceanu (M. Vintilă 90+2′) – Andr. Neagoe (Rădescu 70′), C. Năstăsie (A. Popa 86′), Ayza (cpt.) – M. Staicu
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Tirică, Şchiopu, Ed. Florescu
Antrenor: Alexandru Pelici

FC Voluntari: Gavrilaş – Filipov, V. Maftei, Spahija, Acsinte – Novac (cpt.), L. Marinescu (Andr. Ionescu 75′) – Ivanovici (Gab. Deac 65′), Fl. Cernat, Popadiuc – Voduţ (Ad. Bălan 38′)
Rezerve neutilizate: Petrariu – Al. Coman, Achim, Tăbăcariu
Antrenor: Dinu Tudoran

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor