S-a stabilit adversara Mioveniului din faza a patra a Cupei României

 

cs-mioveni-steaua-optimi-cupa-romaniei-14-dec-2016-1Runda a patra a Cupei României, ediția 2017 – 2018 se va desfășura pe data de 3 și 4 octombrie, unde vor participa 18 echipe de Liga a III-a calificate, în urma etapei a treia, precum și 18 echipe din eșalonul secund.

Runda a patra este runda în care CS Mioveni va debuta în actuala ediție a Cupei României, galben-verzii urmând a juca pe 4 octombrie, începând cu ora 14.30, împotriva echipei de Liga a III-a, ACS Șirineasa. Duelul se va disputa pe terenul formației de nivel inferior, deci pe terenul vâlcenilor.

ACS Șirineasa este pe prima poziție în Liga a III-a, Seria a IV-a, cu 15 puncte, cinci victorii în cinci meciuri.

De cealaltă parte, cealaltă echipă argeșeană din liga secundă, FC Argeș va juca pe data de 3 octombrie, pe terenul celor de la ACSO Filiași.

Ediția 2016 – 2017 a Cupei României a fost una memorabilă pentru CS Mioveni, după ce, conduși de Alexandru Pelici, galben-verzii au reușit meciul anului și au eliminat pe Steaua București, după loviturile de departajare, însă au pierdut în fața celor de la FC Voluntari, cu scorul de 2 – 1, formația ilfoveană adjudecându-și în cele din urmă, Cupa României.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor