CS Mioveni II, înfrântă de CSU Craiova II

 

stadion-cs-mioveni-acs-poli-timisoaraÎn meciul disputat vineri, 16 septembrie pe teren propriu, CS Mioveni II nu a reușit să se impună în fața echipei a doua a CSU Craiova, oaspeții adjudecându-și victoria cu 4 – 0, după ce la pauză au avut un avantaj de doar un gol.

Echipa a doua a Mioveniului nu a reușit să obțină decât un singur punct din 3 confruntări, după ce a făcut un rezultat de egalitate în prima etapă, 2 – 2 cu Voluntari II. În etapa precedentă, CS Mioveni II a pierdut, tot pe teren propriu, însă cu ACS Șirineasa, scorul la final fiind 2 -1.

Elevii lui Marius Stoica vor disputa următorul meci, sâmbătă, 24 septembrie, aproape de casă, mai precis la Bradu, acolo unde vor întâlni formația Atletic Bradu.

Marius Stoica, antrenorul CS Mioveni II a folosit următoarea formulă:

Sima – Deleanu, Popa, Trașcu, Ivan – Neacșu, Iamandi – Rareș Lazăr, Potlogeanu, Florin Lazăr – Turcin. Pe parcurs au mai intrat și Ivan, Fulga, Sorican și Cioc.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele si imaginile existente) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara citatarea sursei si permisiunea anterioara explicita oferita prin acord scris de catre autorii detinatori de drepturi asupra materialului. © 2018

Date de contact


Tel.: 0740.87.00.34
E-mail: contact@gazetademioveni.ro

Gazeta de Mioveni – Știri din Mioveni și Argeș
stats for wordpress
wordpress visitor