SITUAȚIA COVID-19:

ARGEȘ:
ROMÂNIA:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
Cazuri noi:
Total pozitivi:
312
11808
5837
418645

Date furnizate de Instituția Prefectului Argeș. Ultima actualizare: 22 noiembrie 2020 / ora 13:32

ACCIDENT LA MIOVENI: Doi morți și un grav rănit la Colibași

 

accident-colibasi-mioveni-23-iulie-2016 (1)Un grav accident de circulație s-a petrecut sâmbătă dimineață în cartierul Colibași, chiar înainte de trecerea la nivel cu calea ferată. Un impact frontal dintre o Skoda și un microbuz a făcut mai multe victime, dintre care, două decedate și una grav rănită.

În urma impactului, autoturismul, marca Skoda a fost puternic avariat, fiind necesară intervenția echipelor de descarcerare.  Dintre cei trei bărbați aflați în Skoda, pentru doi nu s-a mai putut face absolut nimic, iar cel de-al treilea a fost transportat la Spitalul Județean, în stare critică.

De cealaltă parte, în microbuzul implicat în accident se aflau 9 femei, care urmau să ajungă la locul de muncă. Din datele furnizate până în acest moment de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, nu se cunoaște starea pasagerilor microbuzului, însă acestea sunt cel mai probabil, în afara oricărui pericol.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2020

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
stats for wordpress
wordpress visitor