Accident grav la Ţiţeşti

 

Un grav accident a avut loc noaptea trecută în localitatea argeşeană Ţiţeşti. Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 64 de ani, din Țițești, care conducea un autoturism pe DN73, din direcția Pitești către Câmpulung, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers spre stânga, fără sa se asigure, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 62 de ani, din Pitești.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului primului autoturism și rănirea ușoară a pasagerei, de 53 de ani, din același vehicul.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor