CS Mioveni joacă pe 24 octombrie, meciul din şaisprezecimile Cupei României

 

cs-mioveni-steaua-optimi-cupa-romaniei-14-dec-2016-1În urma tragerii la sorți a meciurilor din şaisprezecimile Cupei României, CS Mioveni va juca cu Petrolul Ploieşti, formație de Liga a III-a. Meciul se va disputa pe 24 octombrie, începând cu ora 18:00, urmând a fi transmis de Sport.ro sau PRO TV.

CS Mioveni s-a calificat în Turul V al Cupei României, după ce a trecut de ACS Şirineasa, la loviturile de departajare, însă Federația Română de Fotbal a decis victoria Mioveniului la masa verde, din cauza nerespectării regulamentului privind numărul de jucători U21, de către Şirineasa.

De cealaltă parte, Petrolul Ploieşti a trecut de Agricola Borcea, cu scorul de 4 – 1. Echipa prahoveană joacă în Liga a III-a, seria a III-a, acolo unde evoluează şi CS Mioveni 2.

Partida din şaisprezecimile Cupei se va disputa pe Stadionul „Ilie Oană„.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor