Derby-ul județean se joacă și la handbal. CS Dacia Mioveni 2012 înfruntă FC Argeș în Divizia A

 

cs-dacia-mioveni-2012-handbalDacă la fotbal, CS Mioveni va disputa derby-ul județean, împotriva celor de la FC Argeș, meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a II-a, coincidența face ca, și la handbal, cele două echipe ale județului să se întâlnească în meci direct.

Citește și: Urmează DERBY-UL județului. CS Mioveni – FC Argeş se joacă sâmbătă, de la ora 16.00

Astfel, CS Dacia Mioveni 2012, sub comanda Luminiței Huțupan va întâlni pe FC Argeș, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11:00, partida urmând a se disputa la Sala Sporturilor din Trivale.

Cele două formații fac parte din Grupa B – feminin, în cadrul Diviziei A, iar echipa piteșteană se situează, momentan mult mai bine decât Dacia. Formația lui Paul Mihăilă are trei victorii, o remiză și o înfrângere și este pe locul patru al clasamentului, în timp ce, echipa din Mioveni a obținut două victorii și trei înfrângeri, clasându-se pe poziția a noua.

Cu toate acestea, venirea fostei mare handbaliste, Luminița Huțupan Dinu ca antrenor la CS Dacia Mioveni 2012 dă mari speranțe că, formația va avea o evoluție foarte bună în această ediție de campionat. Huțupan privește cu încredere partida de sâmbătă, considerând acest derby, un prilej ca fetele antrenate de aceasta, să facă un joc foarte bun, iar la capătul celor 60 de minute, CS Dacia Mioveni 2012 să iasă învingătoare.

Luminița Huțupan: „Un derby te ambiționează mai mult decât celelalte meciuri

Având în vedere că cele două echipe sunt apropiate, aici în județ, vreau să spun că este un meci extrem de important pentru mine pentru că și eu la rândul meu, în experiența mea ca jucătoare, un derby m-a ambiționat mai mult decât celelalte meciuri. Orgolii sunt de ambele părți, dar cine și le stăpânește și va fi mai lucid în timpul meciului, acela va câștiga. Sper să fie echipa mea pentru că mi-am pus la punct toate detaliile privind echipa adversă, FC Argeș și doresc ca, timp de 60 de minute, să etalez o echipă în așa fel încât să am și apărare și atac pentru a obține victoria. Fetele sunt motivate și determinate pentru acest meci” a declarat fosta mare handbalistă, Luminița Huțupan.

Paul Mihăilă: „Să aducem cât mai multă lume la sală. Asta ar fi o victorie pentru noi toți

De cealaltă parte, Paul Mihăilă consideră că jocul dintre cele două formații este un prilej pentru a aduce un public numeros la Sala Sporturilor.

Este un joc între două echipe relativ apropiate ca valoare. Dacia Mioveni este o echipă tânără, cu elan. Orice rezultat este posibil. Din punctul nostru de vedere este o rivalitate numai în teren. Avem o relație deosebită cu jucătoarele, cu antrenorii, cu conducerea de la Mioveni și ne dorim ca cel mai bun să câștige. În meciurile precedente, rezultatele au fost apropiate, în ultimul joc au câștigat la un gol. Niciun meci nu seamănă cu celălalt. Dacia Mioveni este o echipa cu vârfuri ale generațiilor respective. Echipa noastră este formată numai din studente și care au crescut lângă noi și sperăm să facem un meci bun. Vrem să aducem cât mai multă lume la sala, asta ar fi o victorie pentru noi toți” a precizat Paul Mihăilă, antrenorul FC Argeș.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor