Spectacol caritabil la Mioveni pentru un tânăr bolnav de cancer

 
aifs-spectacol-caritabil-din-claudiu-marius

Click pe imagine pentru a mări

Orașul Mioveni, prin Centrul Cultural Mioveni, va organiza miercuri, 21 septembrie, de la ora 18.00, un spectacol caritabil pentru Claudiu Marius Din. Spectacolul se va desfășura la Centrul Cultural Mioveni, iar în sală va fi amplasată și o urnă, în care vor putea fi făcute donații.

În spectacol: Mihaela Chirițescu, Carmen Iordache Cernea, George Mărgineanu, Grupul folcloric „Flori de primăvară”, Loredana Hereșanu Sfetcu, Andrei Hereșanu, Mitică Tavă, Izabel Cristescu, George Nedelea.

Marius Claudiu Din are doar 15 ani și este din Albota, județul Argeș. Imediat ce a fost diagnosticat cu fibrosarcom convențional humerus stâng (cancer osos), a început ședințele de citostatice.

Până în prezent a urmat trei astfel de ședințe, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, din București.

După cum știți, e nevoie de bani. Bani pe care o familie normală nu și-i poate permite, iar Marius are nevoie în continuare de chimioterapie, radioterapie și o operație la umăr.

Cele mai mari șanse de reușită le-ar avea la Centrul Medical Anadolu din Istanbul, Turcia. Tratamentul, însă, este unul foarte costisitor. Și ar putea fi suportat numai cu sprijinul dumneavoastră, motiv pentru care Marius și familia sa vă mulțumesc anticipat.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Acestea sunt puse în vânzare la CENTRUL CULTURAL MIOVENI de luni până vineri între orele 08.00 – 20.00.

Iată conturile în care se pot face donaţii:

Euro: RO88 RNCB 0628 1510 6439 0002

RON: RO18 RNCB 0628 1510 6439 0001

USD: RO61 RNCB 0628 1510 6439 0003

Titular cont: Din Marius Claudiu.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor