SÂMBĂTĂ SEARA, SPECTACOL LA MIOVENI! Evenimentul, organizat cu prilejul Zilei Franței

 

ziua-nationala-a-frantei-mioveni-2016Cu prilejul zilei Franței, Uzina de Automobile Dacia va organiza un concert pentru a marca, și în orașul nostru, ziua de 14 iulie, în care se serbează Ziua Națională a Franței, cunoscută și ca Ziua Bastiliei.

Astfel că, sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 21.30, pe platoul din centrul civic vor concerta doi dintre cei mai îndrăgiți interpreți ai momentului, Nicoleta Nucă și Carla’s Dreams.

Marca românească Dacia a fost preluată, în anul 1999, de către francezii de la Renault, stabilindu-se astfel, o relație foarte strânsă cu cei de la celebrul constructor de mașini din Hexagon.

Uzina de Automobile Dacia deține poziția de lider de piață, în România, impunându-se și la capitolul exporturi, cu peste 8 % din totalul exporturilor românești. În anul 2015, Dacia a avut o cifră de afaceri de 4,3 miliarde de euro și un profit de 448 milioane de lei, fiind cea mai puternică companie din România. În anul 2015, pe porțile fabricii au ieșit nu mai puțin de 550.920 de automobile, marea majoritate fiind vândute în afara granițelor țării, în principal pe piețele din Franța, Spania și Germania.

Grupul Dacia – Renault are un număr de 16.000 de angajați.

Drepturi de autor

Materialul de pe acest site (textele și imaginile existente) nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără citarea sursei și permisiunea anterioară explicită oferită prin acord scris de către autorii deținători de drepturi asupra materialului. © 2024

Date de contact


E-mail: contact@gazetademioveni.ro

51
52
53
54
Gazeta de Mioveni
stats for wordpress
wordpress visitor